Kurser i förlåtelse

Här kan du läsa om mina tvådagars-kurser på zoom i den förlåtelse metod jag arbetar med, och som jag beskriver i min bok "Förlåt och bli fri". Förlåtelse metoden har sina rötter i psykosyntesen samtidigt som den bygger på modern psykologi. Du får ett effektivt verktyg för att hjälpa dig själv och andra människor att komma ur svåra känslor och konflikter. Det är en fantastisk metod som får människor att må mycket bättre, omedelbart. De kan släppa bördor som de kan ha burit i 30 år, och kan minska eller släppa sin depressivitet. Läs här vad mina klienter har uttryckt efter förlåtelse sessionerna.

Under kursen får du
-hjälpa andra människor att förlåta
-förlåta en annan person och förlåta dig själv
-metoden kan du sedan använda för att hjälpa andra och som självhjälps metod.

I kursen ingår
-användarvänliga manualer
-ett ex av boken "Förlåt och bli fri" och möjlighet att köpa mina böcker till halva priset
-kursintyg
-kostnadsfri individuell handledning i metoden av Barbro efter kursen
- rätt att ha dina kontaktuppgifter på Barbros webbsida om du arbetar professionellt med klienter och erbjuder förlåtelse sessioner enligt metoden på din egen webbsida.   

Kursdatum 2023

Kurs 3 - 2023
Dag 1 lördag 7 oktober och dag 2 lördag 25 november.

Kursdatum 2024

Kurs 1 - 2024
Dag 1 lördag 3 februari och dag 2 lördag 16 mars.

Kurs 2 - 2024
Dag 1 söndag 4 augusti och dag 2 söndag 15 september.

Kurs 3 - 2024
Dag 1 lördag 5 oktober och dag 2 lördag 16 november.

Tiden är 9.00-18.00.

Kursavgiften är 3 500 kr inkl. moms för privatpersoner och plus moms för företag. Betalas efter första kursdagen. Om du har behov av en kostnadsfri plats, , så ska jag se vad jag kan göra. 

Antalet deltagare är begränsat. Kursen arrangeras under förutsättning att minst 4 personer anmäler sig.

Fyll i anmälnings formuläret om du är intresserad av att delta i någon av kurserna. Därefter tar jag kontakt med dig per mejl.   
                                               
Klicka här om du i stället vill göra en individuell förlåtelse session med mig, Barbro. 

Citat från kursdeltagare

"Tack för 2 fantastiskt fina och lärorika kursdagar. Jag uppskattar tydligheten genomsyrar din bok. Det är ett stort och komplext ämne som du har lyckats att göra greppbar genom en tydlig struktur. 

Anne Brandt


 Ett mycket stort varmt tack till dej för dessa två kursdagar, din bok och all erfarenhet du frikostigt delar med dej av! Jag är otroligt tacksam för att jag fått denna möjlighet både för egen del och att få dela med mej av till andra! 

Anette Danielsson


 Tusen tack för en fin och mycket grundlig utbildning i förlåtelseprocessen." 

Anna-Maria Florberger
Förlåtelse

”Jag var så nöjd med kursen!! Din bok är som en bibel för mig. Jag lär mig ständigt något nytt och vilken fantastisk och mycket kunnig person du är – så tacksam att jag gick kursen hos dig! Ska rekommendera mina klienter och vänner!”


Camilla Haupt

"Din kurs överträffade mina förväntningar. Det kändes bra att få prova på att vägleda och bli ledd igenom de båda förlåtelseprocesserna. Den var så vacker hela processen och jag kände mig så hållen av något mer hela kursen igenom. "


Anna Carlén

"Tusen tack bästa Barbro och alla deltagare för en mycket givande förlåtelsekurs. Nu har jag möjlighet att använda detta fantastiska redskap." 


Carina Hansson

Anmälan

Läs mer