Individuella förlåtelseprocesser

Hjälp att förlåta dig själv och andra

  • Du förlåter andra för din egen skull. När du inte längre är villig att offra din sinnesfrid på grund av vad någon annan har gjort är det tid att förlåta. Du som är förorättad, kränkt och sårad blir befriad från bördan av att gå och tänka på det som har skett och må dåligt. Efter processen vet du vad du ska göra, om det är något alls. 

  • Att förlåta dig själv innebär att du gör dig fri från självanklagelser eller självnedvärdering som beror på att du upplever att du har fel och brister, eller har gjort misstag.  Du kommer att få vägledning från ditt egen inre visdom.

En förlåtelseprocess tar 3‒4 timmar. Kostnaden är 2200 kr för privatpersoner och 2800 kr för företag. 

Om du har behov av det hjälper jag dig till en lägre kostnad, eller kostnadsfritt, i mån av tid. Du kan antingen besöka mig på min mottagning i Kolmården, eller så gör vi processen digitalt, till exempel på Zoom eller per telefon.

Förlåtelsesessioner

Om du är intresserad av min hjälp, fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret, så kontaktar jag dig. Du kan också ringa 073-4408451 eller maila barbro.holm-ivarsson@telia.com

Dessa personer arbetar med min förlåtelsemetod och kan också hjälpa dig:
-Helsingborg Ann-Charlotte Ohlsson
-Trollhättan Anna Carlén
-Göteborg Anna Blennar, Monica Josefsson, och 
Linda Liljegren
-Stockholm Åsa Tomczyk
-Gotland Carola Edlund 

Citat från klienter

”Jag vill tacka för att du tog emot mig. Det var nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag kom hem med nya krafter och kände att jag kunde lägga mardrömmen bakom mig.” 

”Tusen tack Barbro för en givande dag. Du har öppnat upp för mitt Andra Sinne. Ser redan fram emot vår nästa pratstund.
Jag hade inte kunnat göra detta på egen hand!!"

"Nyligen genomgick jag en förlåtelsesession med dig. Jag är så nöjd och du var så pedagogisk och klok, tack av hela mitt hjärta till dig, Barbro!"

”Tack Barbro. Processen med förlåtelse av både mej och min man gjorde en enastående inverkan i mitt liv och har fördjupat min kontakt med själen och mitt syfte här på jorden.”

”Har mått så himla bra, en effekt som jag inte trodde var möjlig har infunnit sig. Har haft sömnstörningar i säkert 20 år med sömn som längst på 5 timmar plus många tillfällen under natten då jag vaknar. Nu sedan jag gjorde förlåtelseprocessen sover jag 7 timmar i ett sträck, WOW! Jag märkte redan när jag gick till bilen efter processen att jag gick mycket rakare och sträckte på mig spontant :) Mitt inre tänk är mer positivt, jag har mer kraft och är gladare. Tusen tack för all din kunskap och att du är den du är.”

”Hej Barbro! Jag har mått väldigt bra efter självförlåtelsen, dagen efter gick jag upp kl. 05 och sprang en runda innan jobbet för jag kände glädje och styrka! Jag mår riktigt bra och är tacksam för det! Tack för allt, tack verkligen.”

”Kära Barbro. Jag har länge försökt att ta mig över staketet, men längst upp var det taggtråd. Du hjälpte mig så jag kunde få bort den och jag landade mjukt på andra sidan. Varmt tack för ett möte i lugn och ro som gav mig frid.”

Kontaktformulär

Läs mer