Boken Teorin om det Andra Sinnet 

– Det glädjefulla sättet att leva

När du läser boken aktiverar du ditt högre medvetande. Du  uppnår ett tillstånd av lugn, glädje och välbefinnande, och får kontakt med din inre vägledning. Via det Andra Sinnet har du tillgång till din högsta intelligens, kreativitet och visdom. Det kan visa dig vägen genom livet, syftet med ditt liv och hur du kan bli lycklig. Samtidigt är det den del av dig som står i kontakt med en ännu högre intelligens, som många kallar ”Universum”, ”den Universella Intelligensen” eller ”Gud”. Inom kvantvetenskapen kallas det ”kvantfältet” eller ”fältet för alla möjligheter”. 

Teorin om det Andra Sinnet handlar om en del av vårt medvetande där det finns lösningar på alla problem, där vi har tillgång till hela vår intelligens, kreativitet och visdom. Ju mer stressade vi är desto mindre kontakt har vi med den här delen av medvetandet. Jag menar att bli medveten om det Andra Sinnet, och lära sig att aktivera det, är svaret på den psykiska ohälsan som breder ut sig i vårt land. Om du mår dåligt på morgonen, läs eller lyssna på boken och må bra igen på kvällen. 

När öppnar kanalen till ditt Andra Sinne mer och mer kan du till slut uppnå ett tillstånd när du är i kontakt med ditt högre medvetande mer eller mindre permanent. Man kan kalla det att vara medveten eller vaken. 

I boken delar jag med mig av min egen väg till att upptäcka och leva i kontakt med mitt Andra Sinne. Jag guidar dig genom ett för många människor nytt område. Följ med på en spännande upptäcktsfärd med mig som guide. 

Genom det Andra Sinnet kan du 

 • känna dig lugn, glad och kraftfull 
 • få tillgång till din egen inre visdom
 • få svar på frågor från ditt eget inre
 • befria dig från ilska
 • förlåta dig själv och andra
 • lära dig kärlek och medkänsla 
 • stimulera din kreativitet
 • förändra och skapa något nytt i ditt liv
 • uppnå din högsta potential
 • öka dina möjligheter att tillfriskna från sjukdom 
 • hjälpa andra människor genom intention, en modern form av bön
 • hitta vägen genom livet 
 • finna en andlig verklighet, om du vill det 
 • fortsätta leva då du lämnar tillvaron på denna jord.

Andra högintressanta teman i boken är

 • höjdpunktsupplevelser
 • nära döden-upplevelser
 • efter döden-kontakter
 • dödsbäddsvisioner
 • barns minnen från tidigare liv.


Boken Teorin om det Andra Sinnet

Boken finns som tryckt bok, ljudbok och e-bok, hos Adlibris eller Bokus. Ljudboken finns även hos de flesta ljudboksföretag. 

Röster om boken

”En fin och användbar bok för dig som är nyfiken på att utforska ett högre själv, ditt andra sinne. Barbro vägleder dig genom hela processen och delar med sig av egna och andras berättelser, kunskap och praktiska övningar. Allt för att du ska få tillgång till hela din inneboende kraft.”

”Tack för boken! Den är nu min kvällslektyr och är helt underbar. Den ger mig lycka. Detta att du skriver att det finns något mer, har jag alltid känt. Att få det bekräftat av dig är mycket värdefullt. Dessutom skriver du lättsamt och trevligt.”

”Jag mår så bra nu. Jag har ju läst boken, och den är fantastisk! De här ämnena intresserar mig jättemycket, men allt jag tidigare läst har varit för amerikaniserat, för svårt eller för flummigt. Men du har beskrivit det på ett språk som gör att jag kan förstå det och tillämpa det, direkt. Och du som person är trovärdig. Tänk att jag fick möjlighet att hitta hem till mig själv igen. Det är magiskt.”

”Jag tycker så mycket om boken, så full av klokskap. Jag läser i den lite då och då, det hjälper mig att liksom ’grunda’ mig igen.”

”Boken innehåller Allt i Ett... alla böcker jag inspirerats av genom livet... samlat, men på ett mer tilltalande, trovärdigt och omfamnande sätt!” 

”En superintressant bok! Jag kände mig så glad.” 


”Vilken fantastisk bok. Jag var helt tagen och ville bara fortsätta läsa.”


”Tack för din starka, varma, hjälpsamma och livgivande bok!”


”Boken är helt underbar! Jag kände helt plötsligt att livet för mig har en betydelsefull mening.”


Sagt om ljudboken

”Gud, jag lyssnar ... kan inte sluta ... wow vilket äventyr du tar med mig på! Så underbar du är och vilken kärleksfull röst du har!”

”Vilken fantastisk bok! Jag fick flera gånger ’aha-upplevelser’ och kunde förstå hur mitt liv hänger samman med människor jag mött, beslut jag själv tagit och hur jag sett på mig själv och framtiden. Under en månad drabbades jag av fruktansvärda sömnproblem som påverkade mig psykiskt. En kväll bestämde jag mig för att lyssna på en visualisering om andra sinnet som finns på Barbros hemsida. Utan sömntablett somnade jag efter 15 minuter och kände mig utvilad dagen efter. (fortsättning i högerspalten)

Jag hade samma dag skrivit på ett papper om vad jag ansåg att mitt andra sinne ville förmedla till mig i och med mina sömnproblem. Detta var häpnadsväckande och jag fick ett helt nytt perspektiv om varför jag drabbats av detta och vad det andra sinnet ville förmedla till mig. Den här boken borde alla läsa, och jag kan varmt rekommendera att lyssna på den som ljudfil till Barbros lugna, vänliga, harmoniska röst som gör dig avslappnad och glad. Tack för denna fantastiska bok.”

INNEHÅLL

Inledning 

DEL 1. FÅ VÄGLEDNING FRÅN DITT ANDRA SINNE
Kapitel 1. Min egen väg
Kapitel 2. Det Andra Sinnet 
Kapitel 3. Upplev ditt Andra Sinne 
Kapitel 4. Bli medveten på en högre nivå
Kapitel 5. Vardagsjaget är aldrig nöjt
Kapitel 6. Vardagsjaget och det Andra Sinnet har olika värderingar.
Kapitel 7. Sök på rätt ställe
Kapitel 8. Så kan ditt Andra Sinne nå dig
Kapitel 9. Ta kontakt med ditt Andra Sinne
Kapitel 10. Ställ frågor till ditt Andra Sinne
Kapitel 11. Förstå syftet med ditt liv
Kapitel 12. Befria dig från ilska genom förlåtelse
Kapitel 13. Självförlåtelse viktigast av allt

DEL 2. FÖRÄNDRA MED HJÄLP AV DITT ANDRA SINNE
Kapitel 14. Du kan p verka din kropp med dina tankar
Kapitel 15. Förändra, skapa och förverkliga dina drömmar
Kapitel 16. Hjälp andra genom intention

DEL 3. DJUPA, OVÄNTADE KONTAKTER MED DET ANDRA SINNET
Kapitel 17. Höjdpunktsupplevelser
Kapitel 18. Nära-döden-upplevelser
Kapitel 19. Utanför-kroppen-upplevelser
Kapitel 20. Efter-döden-kontakter
Kapitel 21. Barn som minns ett tidigare liv

DEL 4. DITT LIV MED DET ANDRA SINNET
Kapitel 22. Gör upp planer för att fortsätta må bra
Kapitel 23. Att leva i ditt Andra Sinne
Kapitel 24. Dela din historia


Inledning

Livet går upp och ner, eller hur? Det är ljust och det blir mörkt och så ljusnar det, och efter ett tag känns det mörkt igen. Men tänk om det fanns ett sätt att få berg- och dalbanan att stanna där uppe i ljuset, där du känner dig glad och uppåt? ”Vardagsjaget” är ett ord som jag använder för ditt vanliga, vardagliga medvetandetillstånd. Men det finns en del av dig som är visare än vardagsjaget och har en högre utsiktspunkt, ungefär som på bilden på bokens framsida. Teorin om det Andra Sinnet handlar om den delen av ditt medvetande, hur du kan öppna kanalen till den och vad det kan komma att betyda för ditt liv och ditt mående. Du kan se den här boken som en nyckel till att uppnå ett tillstånd av lugn, glädje och välbefinnande med hjälp av en högre del av ditt medvetande. Via ditt ”Andra Sinne” har du tillgång till din högsta intelligens, kreativitet och visdom. Vi människor föds med kunskap om hur vi ska hitta vägen genom livet och det är ditt Andra Sinne som har den kunskapen. Det Andra Sinnet blir vi medvetna om först så småningom, under livets gång, och alla blir det inte överhuvudtaget. Ett sätt att bli medveten om det är att läsa den här boken. Jag tror det i de flesta människor liv kommer en dag när man känner sig så trött på vardagsjagets oro och stress att man tänker ”det måste finnas något annat, något mer”. Och när vi vill ha något annat och börjar söka efter något annat, så kommer vi att hitta något annat. Detta något menar jag är det Andra Sinnet.

I över 20 år har jag haft kontakt och tagit emot vägledning från mitt Andra Sinne på olika sätt; i drömmar, under meditation och även i vaket tillstånd. Varför har jag då fått så mycket vägledning från mitt Andra Sinne? Jo, för att jag har velat ha det. Jag har arbetat för att få det, och jag har behövt det väldigt mycket. Om du har inställningen att du vill ha vägledning från ditt Andra Sinne och tror på att du kan både få och ta emot vägledning, då får du vägledning. I den här boken beskriver jag olika metoder för det, på ett praktiskt vis, så du kan prova själv.

Läs hela inledningen i som pdf ››

Här hittar du ljudfilerna till boken "Det Andra Sinnet".

Dela din historia

Här kan du dela din egen historia om de ämnen boken Teorin om det Andra Sinnet handlar om. Skicka in din bästa sanna berättelse som handlar om något du själv har upplevt. Kanske kan jag återberätta din historia på webbsidan, i sociala medier, när jag håller föredrag eller i någon av mina kommande böcker. Då kan du på det sättet inspirera och hjälpa andra människor. Jag läser alla historier som kommer in via webbsidan och kommer att återkoppla till dig via mejl inom två månader.

Om jag väljer ut din berättelse för att publicera den eller återberätta den på något sätt kommer jag att be om din tillåtelse till det. När du har tryckt på ”Skicka” samtycker du till att jag lagrar din berättelse och dina kontaktuppgifter elektroniskt tills jag har tagit kontakt med dig via mejl. Då kommer du och jag överens om hur vi ska gå vidare. Du kan när som helst kontakta mig om du vill att jag raderar informationen. Observera att jag enbart tar emot berättelser via webbsidan, inte per brev eller mejl.

Om du har andra frågor eller om du vill boka en digital session med mig, klicka här››


Gör så här:
Fyll i alla rutor nedan. Själva berättelsen ska vara kort, max 3-4 A4-sidor (2000 ord). Tryck på "Skicka" när du är klar. Du får då ett meddelande som bekräftar att jag har tagit emot din berättelse. Vänta sedan tills jag hör av mig.

Din berättelse