Individuella förlåtelsesessioner

 

Hjälp att förlåta dig själv och andra

Jag hjälper människor att förlåta sig själva och andra.  

  • - Du förlåter andra för din egen skull. När du inte längre är villig att offra din sinnesfrid på grund av vad någon annan har gjort är det tid att förlåta. Du som är förorättad, kränkt och sårad blir befriad från bördan av att gå och tänka på det som har skett och må dåligt. I processen får du vanligen även en mindre negativ syn på den person som har felat.

  • - Att förlåta dig själv innebär att du gör dig fri från självanklagelser eller självnedvärdering som beror på att du upplever att du har fel och brister, eller har gjort misstag.

En förlåtelsesession tar 3‒4 timmar och kostar 1 900 kr. Om du har behov av det hjälper jag dig till en lägre kostnad, eller kostnadsfritt, i mån av tid. För närvarande gör jag alla förlåtelsesessioner digitalt på Zoom eller Skype, eller per telefon, på grund av coronakrisen.

Du som bor i Stockholm har också möjlighet att få hjälp av Hannah Meyer eller Åsa Tomczyk.

Om du är intresserad av min hjälp, fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret, så kontaktar jag dig. Du kan också ringa 073-4408451 eller maila barbro.holm-ivarsson@telia.com

* obligatorisktJa


 
Förlåtelsesessioner i Vadstena

Citat från klienter

 

”Kära Barbro. Jag har länge försökt att ta mig över staketet, men längst upp var det taggtråd. Du hjälpte mig så jag kunde få bort den och jag landade mjukt på andra sidan. Varmt tack för ett möte i lugn och ro som gav mig frid.”

”Hej Barbro! Jag har mått väldigt bra efter självförlåtelsen, dagen efter gick jag upp kl. 05 och sprang en runda innan jobbet för jag kände glädje och styrka! Jag mår riktigt bra och är tacksam för det! Tack för allt, tack verkligen.”

”Tack Barbro. Processen med förlåtelse av både mej och min man gjorde en enastående inverkan i mitt liv och har fördjupat min kontakt med själen och mitt syfte här på jorden.”

”Har mått så himla bra, en effekt som jag inte trodde var möjlig har infunnit sig. Har haft sömnstörningar i säkert 20 år med sömn som längst på 5 timmar plus många tillfällen under natten då jag vaknar. Nu sedan jag gjorde förlåtelseprocessen sover jag 7 timmar i ett sträck, WOW! Jag märkte redan när jag gick till bilen efter processen att jag gick mycket rakare och sträckte på mig spontant :) Mitt inre tänk är mer positivt, jag har mer kraft och är gladare. Tusen tack för all din kunskap och att du är den du är.”